Spørsmål og svar

Finner du ikke svar på det du lurer på her, kan du kontakte kundeservice
Hvilke åpningstider har Snap TV Support på telefon?
Vår kundeservice er tilgjengelig på telefon mandag til fredag kl 08:00-17:00. Dersom du trenger hjelp utenom dette tidsrommet kan du sende en mail til support@snap.tv
Vårt sameie ønsker IPTV, hva gjør vi?
Ta kontakt med oss på epost sales@snap.tv, husk ditt telefonnummer, slik at vi kan kontakte deg.
Kommer det en montør hjem til meg for å montere noe?
Nei, pakken blir sendt via post. Kunden skal selv installere utstyr ved hjelp av installasjonsguiden som følger med pakken. Dersom montør er ønskelig koster dette kr 790,- (Gjelder kun i Oslo)
Er det bindingstid?
Dette varierer fra avtale til avtale. Enkeltpersoner har ikke binding. Hvis du er usikker kan du ta kontakt med oss på sales@snap.tv
Hvordan kan jeg si opp?
Oppsigelse kan gjøres direkte i min.snap.tv. Dersom du ikke er registrert her, må oppsigelse sendes pr epost til support@snap.tv. Har du betalt depositum, må utstyr returneres før dette tilbakebetales.
Hvordan kan jeg returnere utstyr?
Utstyrer må pakkes og sendes til Snap TV, eller leveres hos Snap TV. Returskjema må printes og fylles ut og leveres med utstyret. Adresse: NSSLGlobal Technologies AS, Rolfsbuktveien 4B, 1364 Fornebu. Last ned Returskjema.
Retur av utstyr samt Returskjema gjelder kun SiO og OpenNet kunder som ble kunde hos oss før 01.11.2015 og har betalt et depositum. Retur via post betales selv av kunde!
Må jeg betale kringkastingsavgift (NRK lisens)?
Kringkastingsavgiften er en lovpålagt offentlig avgift som den som har fjernsynsmottaker er pliktig å betale. Plikten til å betale kringkastingsavgift er uavhengig av hvilken fjernsynsmottaker du har og hvilke kanaler du velger å se på. Kringkastingsavgift skal betales av den som har, det vil si eier, leier eller låner en fjernsynsmottaker. Den som er pliktig å betale kringkastingsavgift plikter å registrere seg med lisens. Som kunde av snap.tv har du selv ansvar for å registrere deg for en slik lisens.
Hva skjer med fakturaene mine dersom jeg legger inn et kredittkort?
Dersom du idag får faktura på e-post eller papir kan du likevel legge inn kredittkortet på min side. Dette gjør du ved å legge inn en ny bestilling på våre bestillingssider slik at du mottar en aktiveringskode. Etter at TV-boksen din er aktivert vil vi sende en sluttfaktura for perioden frem til kredittkortet ble registrert. Når du har et kredittkort registrert vil abonnementet bli trukket automatisk hver måned fra ditt kort. Enkelt for deg, enkelt for oss! Kredittkort blir behandlet av Stripe. Ingen kredittkortopplysninger blir lagret hos snap.tv.
Hvordan skal jeg koble til den sorte Motorola/Arris boksen?
Dersom du har hvit Inteno boks skal den sorte Motorola/Arris boksen kobles i porten merket LAN2. Dersom du ikke har fått en hvit Inteno boks kan du koble TV boksen direkte til internett uttaket i din bolig. Dersom du trenger både Internett og TV kan du sette en switch mellom Internett uttaket og TV boksen. I noen tilfeller kan det være nødvendig å gjøre en “factory reset” her er et filmklipp som viser hvordan du gjør dette: Youtube klipp
Hvordan skal jeg koble til den trådløse routeren?
Du trenger en nettverks "switch" for å bruke din internett kobling til TV og Internett. Du kobler TV boksen og din trådløse ruter til denne switchen. Dersom du har en hvit Inteno switch fra oss skal du koble din trådløse ruter til porten merket med LAN1. Dersom du har en annen type switch kan du koble i hvilken som helst port
Hva er leveringstiden?
Leveringstiden på utstyr sendt fra oss er normalt 2-4 virkedager fra bestillingen er registrert i våre systemer.